Dixit over Amber:

Heyo!

Laat me eens iemand voorstellen aan jullie… *tromgeroffel* … Amber, onze Sport 2019-2020! Denk je dat je haar beter kent dan ik? Sowieso, maar iets wat je niet weet is dat ik een beetje geld heb bijgelegd om haar een fles Malibu te kopen. Jaja, een dikke vette fles Malibu! Ik weet niet wat er met die fles is gebeurd maar hopelijk is die opgeraakt. Ik heb er nondedju niets van gedronken maar dat is helemaal a-okay.

Amber is een meid die haar mening altijd stevig bijstaat (is dit Nederlands?), throwback naar ledenweekend. Voor de rest is ze echt een schattie, als je ooit eens een ritje nodig hebt om aan/uit de KP te geraken, mag je altijd aan Amber vragen om je te brengen (als je op de weg heen woont ofzo). Het kan ook zijn dat ze nee zegt hé maar ik heb ze dat nog niet horen zeggen.

Amber is ook een oh-zo sociaal persoon, echt wel tof om een babbel met te doen. So, I highly recommend on TripAdvisor, 10/10. Amber for Best Sport! Amber for President! Amber for Best Place to Visit 2019! Op naar vele toffere momentjes samen in het Praesidium voor inhoud-rijkere dixits!

Dixit,
Trung Tri Lu
Ab-Actis 2019-2020