Dixit over Tri:

Den Tri, Trung, Afhaalchinees of hoe zijn naam ook weerklinkt, is weliswaar de beste manbroman die er is. Als hij niet extreem goed aan het gaan is op cantus, is hij wel extreem goed aan het gaan op TD; zingen en vooral dansen zijn dan ook zijn beste kwaliteiten.
Wat begon als een radicaal haatdragende rivaliteit tijdens de verkiezingscantus, is uitgebloeid tot het besef dat onze Mr. Chopstick echt gewoon een levende legende is. Wat ik met deze gast al heb meegemaak,t is niet te schatten; de ene keer spauwt hij al addend in zijn beker en de andere keer tackelt hij de Praeses in de sneeuw met een verbazingwekkende tijgersprong (probeer dit niet zelf te doen, om dit te mogen moet je Tri heten en niets anders).
Ondanks al zijn fratskes ben ik er ook zeker van dat hij een uitstekend Ab-Actis wordt, vooral door zijn gekke photoshopskills en daarnaast ook zijn zeker-aanwezig verantwoordelijkheidsgevoel.
Nu ga ik deze ode aan mijn schatje eens afronden met mede te delen dat als je een kans hebt deze gast beter te leren kennen, dit zeker te doen: het zal absoluut de moeite waard zijn! Bijten doet hij toch niet, tenzij je zijn noodles afpakt.

En zoals het wijs man Trung Tri Lu ooit zei:
“In’t leven
Moet ge leren…

…Om op uw bek te gaan”

Dixit,
Marnik Dragers
Sport 2019-2020