Dixit over Gitte:

Gitte Laura Pint, Schachtentemmer van het jaar ‘19-’20, is een persoon die mijn leven exponentieel beter heeft gemaakt sinds ik haar heb leren kennen. Deze ex-Schachtenkoningin kan bijna iedereen onder tafel drinken, dus als je een adwedstrijd tegen haar doet, is het op eigen risico. Ook al is ze enorm skeer, ze vindt altijd een manier om als sugarmomma te functioneren en degene onder ons in nood te helpen.

Of ze je nu imponeert met haar fantastische kookskills of ze je aan het lachen brengt met haar oprecht slechte humor, elke kamer licht op met ons Gitje in de buurt.

Voor een feestje is ze altijd van de partij, in de KP of in ‘t Stad, maakt niet uit, zolang er maar goede vrienden en muziek (en alcohol) in de buurt zijn. Plooibaar naar de juiste kant (dus niet de kant van het plooien). Dit jaar wordt onze cantusbuddy-heid nog meer versterkt door onze gedeelde tafel.

Zonder dit trutje zouden de afgelopen 2 jaar gesuckt hebben, dus dankje Gitje, voor dit avontuur, en vergeet niet:

Aftabakkes is kloetzak, sebiet een swakke op a bakkes.

Oei, uit dit tekstje blijkt precies dat Gitte tof is. Laat dit je niet wijsmaken, maar kom het zelf uitvinden op de d@@p xpxd.

Van je kapoen

Hannah Noor Peeters

Dixit
Hannah Peeters
Zedenmeester 2019-2020