Dixit over Gitte:

Het is met grote eer dat ik jullie mijn opvolger mag voorstellen: Andreas aka Eindi. Ik kijk er enorm hard naar uit om vergezeld te worden door Andreas voor de bak en er een topjaar van te maken. Dit niet alleen omdat ik hem al jaren ken, maar ook omdat hij dit jaar zich heeft getoond als een waar feestbeest in Wilrijk. Je zal hem dan ook wekelijks in de KP kunnen spotten, waar hij het beste van zichzelf geeft. Hij is steeds te vinden om een pintje te drinken, al dan niet in sneltempo. Wanneer er echter gin aan te pas komt slaagt hij liever over. Naast het hele feestgebeuren heeft Andreas nog andere passies waaronder memes, zijn mustang, gitaar en pool parties.
Andreas is een topkerel in elk opzicht en ziet er misschien schattig uit, maar de schachten van volgend jaar letten beter op. Hij is niet voor niks verkozen als Schachtentemmer, hij kan staalhard zijn als het nodig is.
PS: Het is zeker een aanrader om Andreas te vragen achter zijn YouTube-kanaal. Het zal waarschijnlijk een pintje of twee kosten maar ik beloof het, het zal het helemaal waard zijn.

Dixit
Vincent De Sutter
Zedenmeester 2018-2019