Dixit over Bieke:

Ik heb het genoegen om jullie voor te stellen aan ons Bieke, of Bakkie voor de vrienden. Dit jaar zit ons Bakkie, heel toepasselijk op haar bijnaam, in de bak als de enige echte schachtentemmer van dit jaar!

Bieke is een crème van een grietje, die altijd klaar is voor gezellige avondjes met drank en heel veel gezelschapspelletjes. Bieke is ook een rasechte catmom met een hart voor babypoesjes, ze heeft zelf de twee schattigste babypoesjes ooit: Gust en Theo. Als je dus ooit een gespreksknooppunt nodig hebt om een babbeltje aan te slaan met deze “enge” temmer… Gust en Theo zijn the way to go!

Daarnaast heeft ons Bieke ook een hart voor ons Eddie. Deze twee dames zijn supercute samen, dus sorry alle geïnteresseerden… Maar je zal een andere crush moeten zoeken. Dit jaar zal Bieke echter niet Eddies, maar mijn partner in crime zijn… want wij zitten namelijk samen in de bak! Wat allemaal begon bij een zatte pinkypromise om ons samen te laten dopen, eindigt in dit maf avontuur vooraan in de Demetris bak.

Dixit

Jasmine Spreeuwers

Zedenmeester 2021-2022