Dixit over Rik:

Ik stel jullie voor aan the one and only Rik. Een man met een hart van goud en een glimlach zo breed als de horizon.

Tijdens de (jammer genoeg) schaarse momenten waarin we elkaar hebben kunnen leren kennen, leek het wel of we al jaren bevriend waren. Want zo is Rik gewoon; een super toffe gast die met iedereen goed overeen komt en waarbij je je meteen op je gemak voelt!

Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat hij een geweldige Vice-Feest gaat zijn dit jaar (alleen nog een kwestie van dat rijbewijs binnen te halen en hij is er helemaal klaar voor 😉).

De eerste TD wordt een reuze succes met hem in de organisatie, daar durf ik mijn hand voor in het vuur steken. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit jaar samen met hem in het Praesidium te zitten!

Dixit

Zoë Smits

Scriptor 2021-2022