Dixit over Edissa:

Het is mij een groot plezier om jullie voor te stellen aan ons Edissa! Als mensen het hebben over Jacqueline, Eddie of Jacqueline Van Baelen: dat is allemaal één en dezelfde persoon.

2 jaar geleden is ze bij Demetris als schacht begonnen, straight outta Xaco! Ze waaide over uit het verre Drie Eiken, want Eddie studeert namelijk zelf niet voor Bio-Ingenieur, maar Geneeskunde. Je zal haar dus niet te vaak op onze campus zien rondlopen, maar je mag er zeker van zijn dat ze er op elke activiteit met haar typische enthousiasme zal staan!

Vorig jaar nam ze als Ab-Actis de banners en posters voor haar rekening, met prachtige resultaten! Die functie geeft ze nu door aan Tri en zelf komt ze in het bestuur als Vice-Feest. Aangezien ze het afgelopen jaar zelf de KP en het Chillreichse nachtleven écht ontdekt heeft (lees: ze is zich aan het ontpoppen tot een echt feestbeest), twijfel ik er niet aan dat ze die functie perfect zal kunnen uitvoeren!

Maar genoeg over haar functies! Als je doorheen het jaar de kans hebt om met haar een babbel te doen, ga ervoor! Op het eerste zicht lijkt ze misschien een rustig, onschuldig meisje, maar niets is minder waar. Het aantal keren dat ik haar dit jaar sneaky acties heb zien uithalen kan ik al niet meer bijhouden! Haar humor is droger dan de Xavve zijn seksleven en haar sarcastische steken zijn van het allerhoogste ‘bruuuh’-niveau. Samengevat, een griet naar m’n hart!

Eddie, we gaan er potverdekke een goei jaartje van maken!!

Dixit
Liam Fierens
Praeses 2019-2020