Dixit over Jens:

Ik stel jullie voor: Jens, mijn Vice-Praeses Feest.

De eerste herinnering aan Jens die me te binnen schiet is vanop Crazy Shot TD van Biomedica, Jens was aanwezig op de cantus die plaatsvond in de Hagar en ik was aan het feesten in de KP. Het hele concept van de TD is de crazy hoeveelheid aan shotjes en ik had een stift nodig om deze shotjes te turven. Jens was mijn redder in nood en leende mij zijn stift hiervoor. Ik heb die stift die avond met mijn leven beschermd om hem zeker te kunnen terugbezorgen. Volgens mij werd ik die avond in Jens zijn ogen het vaagste Praesidiumlid bij Demetris. Misschien daarom dat hij nu mee in het Bestuur wou zodat hij ervoor kan zorgen dat ik minder raar overkom bij de volgende generatie schachten.

Verder was Jens een van de actiefste schachten uit zijn jaar, zelf was ik toen Sport en op Jens kon je altijd rekenen om zowel op Interfac als op ASL aanwezig te zijn. Ook op alle andere Demetris-activiteiten was hij niet weg te denken, het is dan ook niet voor niets dat hij tot Schachtenkoning werd verkozen.

Nu vervolledigt hij samen met 3 vrouwen het bestuur van Demetris. Hij zal serieus zijn mannetje mogen staan maar ik ben er van overtuigd dat hem dit helemaal zal lukken!

Dixit
Amber Possemiers
Praeses 2020-2021