Vice-Praeses Feest

Bram Leemans

  • 2020-2021: Demetris Schacht
  • 2021-2022: Ab-Actis
  • 2022-2023: Zedenmeester
  • 2023-2024: Vice-Praeses

Maak kennis met Bram, de belichaming van een eeuwigdurende lachband en een wandelende zonneschijn! Als je een dagelijkse dosis humor nodig hebt, dan is Bram de man die je zoekt.

Bram is iemand die humor vindt op de meest onverwachte plaatsen. Of hij nu grappen maakt over zichzelf of alledaagse vergaderingen verandert in stand-up comedy voorstellingen, je kunt er altijd op rekenen dat hij de stemming luchtig houdt en dat er gelachen wordt. Zijn humor is niet zomaar een bijgerecht; het is het hoofdgerecht met een beetje extra gekke saus!

Maar het gaat niet alleen om de humor met Bram. Het gaat ook om zijn onverwoestbaar optimisme. Hij is iemand die een glas als halfvol ziet, ook al is er maar een druppel op de bodem. Als het leven citroenen naar hem gooit, maakt hij er niet alleen een overheerlijke cocktail van, maar begint hij ook een kraampje en nodigt hij iedereen uit om mee te doen aan de pret.

Bram straalt overal goede vibes uit en verandert zelfs de somberste dagen in een carnaval van glimlachen. Het is dan ook niet moeilijk dat hij onze Vice-feest is.

Dixit,
Gaëthan De Pauw
Ab-Actis 2023-2024