Dixit over Ilke:

Ik magg hier mijn liefste mede-Vice Ilke omschrijven, in hoeverre dat mogelijk is met slechts een beperkt aantal woorden.Ik heb nog met kleine onschuldige Ilke op dezelfde middelbare school gezeten, maar pas echt het genoegen gehad haar te leren kennen tijdens ons schachtenjaar.

Daar heb ik haar leren kennen als een zalige griet, vriendelijk, warm maar ook een ongelooflijk grappig, leuk en zot wijf. Iemand waarmee plezier gegarandeerd is.

Verder staat Ilke ook wel echt bekend om haar voorliefde voor eten. Als iemand haar permanent met een camera zou volgen, zou er aan het licht komen dat Ilke letterlijk 70% van de tijd over eten en alcohol praat. Mozarella, cheesecake, profiterollekes, een gesprek met haar eindigt ongetwijfeld met opgekomen goesting’kje in een snack.

Buiten haar eetverslaving is Ilke ook wel gekend voor haar 9 levens. Vraag maar achter haar ‘Ik stap in een verdacht grijs (al een geluk niet wit) busje bij een vreemde’ verhaal. She’ll be happy to tell you all about it ?.

Nog belangrijk om te weten over Ilke is dat ze zowat 24/7 vermoeid is, wat betekent dat ze ofwel haar nog enthousiastere zelf is of gewoon helemaal dood. Toch houdt dit haar niet per se tegen om occasioneel wat lol te trappen. Haar ruggengraat is namelijk chronisch afwezig, wat betekent dat mevrouw plooit naar alle mogelijke kanten. Vraag haar maar eens last minute om mee te gaan naar een cantus, de kans is vrij groot dat ze ‘ja’ zegt ?.

Conclusie: you need an Ilke in your life and I’m glad to have mine. Xxx

PS: Haar grote bloemkolen zijn er nog altijd.

PPS: ‘Heeft er ier iemand een vod?’

Dixit
Edissa Kayirangwa
Vice-Praeses 2019-2020