Dixit over Juliet:

Dit jaar is onze Mentor niemand anders dan Juliet en geloof mij deze rol is op haar buik geschreven! Zelf is ze een vastberaden studente die alles op orde heeft en geen enkele professor kan haar verassen tijdens de examens. Ook tijdens de lessen heeft ze altijd een antwoord klaarstaan en weet ze altijd wat te doen. Pas op want op eerste zicht lijkt ze iemand dat op de achtergrond blijft, maar ik heb ondervonden dat ze, zonder dat je het weet, de leidster wordt van een groepswerk. Zo heeft ze tijdens POD veel beslissingen en knopen doorgehakt in verband met onze poster. Ze heeft een pittige mening, maar die blijkt meestal wel juist te zijn!
Buiten het feit dat ze toch wel een modelstudentje is, geniet ze ook ten volle van het studentenleven. Je vindt haar ongetwijfeld terug op cantussen en TD’s, waar ze zicht altijd rot amuseert. Tijdens de doop bleef ze bij elke opdracht positief en motiveerde ze ook haar vriendinnen om te blijven doorgaan.
Juliet weet hoe ze elk vak moet aanpakken en waar je op moet letten tijdens de examens, dus dit jaar zal is de mentorbundel sowieso pico bello in orde zijn!

Dixit
Tim Goossens
Sport 2020-2021