Dixit over Inne:

Is het een tepel? Is het een nipple? Nee dat is het niet, het is Nepel; gewoon Nepel. Als het niet met puur beton op haar tshirt staat geschreven, zal je het zo maar moeten onthouden. Jaja die Nepel, ze kan het allemaal. Voor diegenen die haar nog niet kennen: ze was vorig jaar schacht, en evolueerde hieruit naar Schachtenkoningin, wat haar een gratis uitgaans(half)jaar opleverde in de KP. Ze studeerde er sierlijk tussendoor, met als studiepauze toch nog eens een KP’ke te placeren. Dit werd af en toe dan ook eens een KO’ke. Als ze het dan toch tot het einde haalde, kon ze mij direct opnieuw en opnieuw bewijzen dat ze schachtenkoninginswaardig was, door mee afval op te ruimen alsof haar leven er vanaf hing, en er niet eens voor betaald te krijgen(!). Ik herinner me nog vaag onze stevige afvalopruimsessies, waarop ik kan bevestigen dat Inne de perfecte persoon is om mij als Zedenmeester te assisteren in het d@@pgebeuren, en dit niet enkel omdat we dezelfde verjaardag delen (wow insane omg). Zij zal dan ook aan de schachten to-be een geweldige hulp zijn, dit door haar groot gevoel voor medeleven en haar algemene streken, waar iedereen altijd wel is een keer goed mee kan lachen.
Als je overweegt schacht te worden, zou ik zelf geen seconde twijfelen om ons Nepel eens aan te spreken, en haar zo al ineens beter te leren kennen. Ze is ook super gewoon supervriendelijk en ze zal je sowieso kunnen verder helpen als je nog wat vragen hebt omtrent de d@@p en het schachtenleven (zeker in de tijd van nu).

Zo, bij deze schat ik ons Nepel voldoende te hebben voorgesteld. Zoals ik al zei zou ik zeker eens overwegen haar eens aan te spreken, je zal er sowieso geen spijt van hebben, en bijten doet ze toch niet (tenzij je haar bier afpakt, maar dat valt wel te verstaan).

Nou, dat was hem voor vandaag ploppertjes.

Dixit
Marnik Dragers
Schachtentemmer 2020-2021