Dixit over Amber:

Ik heb de grote eer om ons (b)Amber aan jullie voor te stellen. Deze griet is een rasechte Demetriaan, met een grote liefde voor de club. Ik ken Amber als een oprechte, betrouwbare, correcte, (h)eerlijke meid met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Aan de andere kant is ze ook een slimme, sociale, grappige, vrolijke griet, met een super aanstekelijke lach en een beruchte Chillrijk reputatie als Bamber. Het ideale Demetris pakketje dus, samengebundeld in dat ene zotte wijf.

Als toegewijde schacht was ze op elke Interfac te zien. Als neo combineerde ze haar liefde voor sport en Demetris toen ze de zware taak van Sport op zich nam. Niemand ontsnapte aan Amber haar berichtjes, ze moest en zou mensjes aan het sporten krijgen. Het is dankzij haar kenmerkende enthousiasme en het vakkundig stalken dat ze onofficieel bekroond werd tot ‘halve’ sport van het jaar! Als teamplayer zette Amber haar vlekkeloze traject verder, tot ze het op een bepaald moment schopte tot teamleader. Helaas gooide een wereldwijde pandemie roet in haar Praeses jaar, maar dat hield haar niet tegen om met heel haar hart de club te leiden.

Ik heb de eer gehad om 2 jaar met deze geweldige griet in het Praesidium te zitten, en ik ga haar verdomd hard missen. Als Praegustator vertrekt ze naar Leuven, maar ergens weet ik zeker dat we haar nog vaak gaan zien. Want deze meid heeft een warm groen-geel hart, dat nooit meer van kleur verandert. Demetris hoort voor eeuwig bij Amber, en Amber voor eeuwig bij Demetris.

Kusjes, je übertrotse bestuurs- en Praesidiumlid, en vooral vriendin, Eddie.

Dixit

Edissa Kayirangwa

Cantor 2021-2022