Dixit over Xavier:

Nu als volgende (laten we hopen dat dit tekstje niet als eerste staat…): een mensje dat ge zeker nog vaak zult tegenkomen in het Wilrijkse uitgaangsleven: Xavier Binst aka Xavve (op onze campus is hij wel een zeldzaam zicht, zeker foto’s trekken moest je hem hier toch ooit eens tegenkomen!).

Onze Xavve was vorig jaar de grote baas maar heeft besloten om het dit jaar toch wat rustiger aan te doen als Cantor. Wees zeker niet bang om er is nen babbel te doen en eens te doorgronden wat dit figuur drijft (let me know als ge het te weten komt…).
Alle mopjes aside: een topkerel die ge zeker nog wel leert kennen en bovendien levend bewijs dat ge Bio-Ingenieur ook al feestend kunt doen! Met al zijn charmes en gekke toeren, brengt hij er ook altijd de sfeer in met een of andere shot 😜.
‘Hert gaan van pet tot sokken’ is zijn motto. Met andere woorden: ik zie geen reden om hem niet te leren kennen. Ik kijk al uit naar de cantussen van volgend jaar!!

Hiermee beëindig ik mijn tekstje dan want laten we eerlijk zijn, er staat echt al te veel tekst in dit boekske (huhwa nee ik heb nog wel inspiratie!).

Dixit,
Jan (De Quaestorman) Vermeeren
Quaestor 2019-2020