Dixit over Zoë:

Er zullen vast een paar pijlers zijn waarin je Zoë perfect kan beschrijven, maar helaas heb ik door het afgelopen coronajaar nog niet het genoegen gekregen om Zoë heel goed te leren kennen. Wat ik wel kan zeggen, is dat op de weinige momenten dat ik met deze griet heb kunnen doorbrengen, ik serieus fan van haar was. Dit om haar enthousiasme tijdens de schachtenwandeling die vorig jaar doorging ipv de d@@p (ze was veruit de meest goedlachse persoon die ik die avond gezien heb), haar drankjeskeuze (ik zag een ginto in haar hand en besloot dat het een goeike was), haar social skills (ze is absoluut niet bang van een babbeltje met een nog onbekende) en het feit dat ze Scriptor wou worden voor Demetris. Als Proscriptor wachtte ik al enige tijd om ’t BIR’eke te kunnen doorgeven aan iemand die ons boekje eer zou aandoen en met een heel gerust hart kan ik zeggen dat Zoë daar de geknipte persoon voor is!

Ik kijk er heel erg naar uit om haar het komende jaar verder te leren kennen. Ze is iemand die perfect in het plaatje van een Praesidiumlid past en iemand waar bovendien enkel lof over verspreid wordt (ik lieg niet als ik zeg dat ik al van meerdere onafhankelijken het volgende heb gehoord: ‘Zoë is echt geweldig!!!’).

Kortom is Zoë volgens mij een heel grote aanwinst voor zowel de gehele club als voor iedere persoon die haar te vriend zal maken!

Dixit

Jana Weyns

Praeses 2021-2022