Scriptor

Tibe Lauwerens

  • 2021-2022: Demetris schacht
  • 2022-2023: Demetris schacht
  • 2023-2024: Scriptor

Ik heb de eer en het genoegen om ons allernieuwste Praesidiumlid Tibe voor te stellen. Ik heb Tibe leren kennen op de openingsdag in mijn eerste jaar aan de UAntwerpen. Mijn eerste indruk was dat hij erg sociaal maar toch een beetje timide was. Tibe is niet gewoon sociaal, Tibe is supersociaal. Al snel zat hij in dezelfde vriendengroep en samen met mij in de les. Wij zijn dan ook samen gedoopt en hebben een gezamenlijk schachtenjaar gehad. Maar één schachtenjaar vond hij niet genoeg. Hij wou een tweede…

Tibe is niet zomaar een aanwinst voor Demetris, hij is familie van DE oprichter van Demetris, Jan Lagey. Ik kan dus alleen maar blij zijn met iemand zoals hem in het Praesidium.

Hij is mega origineel, gedreven en creatief, dus ik zie dat helemaal goed komen.

Ik kijk er alvast naar uit om Tibe in het Praesidium te hebben en al zijn boekjes te lezen. Ik heb al een kleine preview gelezen en ik vond het echt al heel erg goed!

Tibe, ik ben super blij om jou in het Praesidium te hebben en ik kijk er alvast naar uit om dit jaar samen met jou nog meer zotte herinneringen te maken!

Dixit,
Lore De Dobbelaer
Praeses 2023-2024