Dixit over Liam:

Ik heb de eer om jullie deze baardmans, memelord, een van mijn beste vrienden, meneer Whisky, Lili of Lilifee… maar bovenal de Praeses van onze club voor te stellen.
Voor mensen die dit zwijntje nog niet hebben zien rondhuppelen in Chillreich, is het zeker de moeite om deze jongeman te aanschouwen. Overdag is hij vaak al serie-kijkend te vinden, als hij niet ijverig bezig is voor zijn geliefde club. ‘s Avonds maakt hij zich parasiteerklaar en trekt hij zijn bloemmetjeshemd aan om de KP, Hagar of ‘t Biokot onveilig te maken met zijn talloze fratskes. Daag hem niet uit voor een dancebattle want hij maakt je letterlijk gewoon in.

Bij cantusjes zullen we hem moeten missen aan de corona. Maar dat zal 100% goedgemaakt worden op andere activiteiten en nu deze man vanaf volgend jaar een eigen kot heeft, komt dat helemaal goed. Vanaf nu geen dode fietsen meer ?. Zijn kot ligt bovendien dicht bij de Panos, altijd handig voor zijn nachtelijke boefkicks nomnomnom.

Na een jaartje met hem in het Praesidum te hebben gezeten, kan ik zeggen dat hij een topvriend is geworden die altijd wel bereid is te komen helpen met een of ander geniaal plan (meloenen platspuiten, parteeyke in het stad, TD met aiki hoedje,…). En na een jaartje in het bestuur te hebben gezeten, heeft hij bewezen dat hij capabel genoeg is om aan het grote werk te beginnen. Ik heb zo een licht vermoeden dat het een geweldig jaar gaat worden en ik denk dat dat gevoel niet onterecht is.

Dixit,
Ilke Van Tente
Vice-Praeses 2019-2020