Praeses

Lore De Dobbelaer

  • 2021-2022: Demetris Por
  • 2022-2023: Mentor en Vice-Praeses
  • 2023-2024: Praeses

Lore, Lore, Lore, LOOOORE, schön sind die Mädchen von siebzehn, achtzehn Jahr. Jaja, dit liedje zal je ongetwijfeld nog veel horen op cantussen want Lore is dit jaar Praeses.

Lore a.k.a Dobby leerde ik kennen tijdens mijn tweede jaar UAntwerpen tijdens de eerste weken van het academiejaar, vlak voor de doop. Al snel bleek dat Lore één van de meest gemotiveerde schachten was.

De keuze om het jaar daarop in het Praesidium te gaan als Mentor kwam dan ook niet uit de lucht gevallen. Zij als voorbeeldstudent was de ideale persoon om de eerstejaars mee op pad te nemen.

Geen uitdaging is voor Lore te zwaar. Toen we vorig jaar eventjes zonder Vice’s vielen stelde Lore zich kandidaat. Zij ging dus voor een dubbele functie van Mentor en Vice-Praeses in haar Neo-jaar. Geloof mij, dat doen niet veel mensen haar na!

Maar aan Lore is er ook een serieuze hoek af. Toen we na de verkiezingen het nieuwe Praesidium gingen vieren en het tijd was voor haar speech, vond ze er niets beter op om haar eerste move als kersverse Praeses een hardgekookt ei tegen haar voorhoofd te gooien. Het was lang geleden dat ik nog zo hard gelachen had!

Liefste naamgenootje, laat dat groen-gele hartje van jou maar lekker shinen. Je gaat dat fantastisch doen!!

Dixit
Lore De Sitter
Praegustator 2023-2024