Dixit over Xavier:

Het is mij een grote eer om jullie voor te stellen aan de Praeses van onze club: de Xavve.
Twee jaar geleden kwam ik samen met deze bink aan op de universiteit en het werd snel duidelijk dat hij voor het studentenleven geboren was! Al vanaf de eerste cantus had hij een mooie reputatie, die hij alleen maar zou vergroten. Ons prinsesje ontwikkelde een smaak voor feesten en pintjes, dus het verbaasde niemand toen hij vorig jaar als Feest in het Praesidium ging. Heel het jaar heeft hij zich vol overtuiging voor Demetris ingezet en ik ben er dan ook zeker van dat hij dat nu opnieuw zal doen, door ons als Praeses door het lustrumjaar te leiden.
Er is één ding waar je bij Xavve zeker van kan zijn: het is nooit saai. Op elke TD en cantus staat hij er en blijft hij gaan tot ze hem er moeten buitenvegen. Zijn fratskes zijn in heel Wilrijk bekend en ik ben blij dat ik hem al een jaar lang mijn partner in crime kan noemen. In de aula is hij nét iets minder aanwezig, maar je kan hem meestal wel vinden in de bib (met een Nalu naast zijn cursussen natuurlijk).
Voor de mensen die nog niet overtuigd zijn: ga dit fenomeen gewoon zelf eens bekijken. Je kan bij hem terecht voor feest en plezier, maar ook altijd voor een goeie babbel of wat advies over het studentenleven. Als je hem zoekt is hij altijd te herkennen aan zijn petje, of als de enige persoon op de campus (en waarschijnlijk op de wereld) die nog vol overgave dabt!

Dixit
Liam Fierens
Vice-Praeses 2018-2019