Dixit over Amber:

BI BA BAMBER. Enkelel onder jullie weten hiermee genoeg maar voor zij die nog geen weet hebben van wat een Bamber is: ziehier een korte inleiding. Bamber is een enorm spontane (iets met t-shirts uittrekken in de KP), sociale (er wordt over haar geschreven in meerdere clubboekjes) en verantwoordelijke (ja hallo, ze is Praeses voor iets he) TOPgriet. Ik heb samen met haar al de beste dansjes geplaceerd in de KP, de vaagste nachtelijke babbeltjes en wandelingen mee gedaan, ik heb er mijn hart aan gelucht en vice versa en kan haar ondertussen als een enorme steunpaal en geweldige vriendin bestempelen.
Ik heb haar in ons schachtenjaar leren kennen toen ze mij een ritje aanbood naar het Fort voor de schachtenbonding. Hongerig als we die avond waren, zijn we eerst aan de Panos van het tankstation op de Groenenborgerlaan gestopt om er een lekker broodje te fiksen. Een jaar later, opnieuw in de doopweek maar deze keer als Praesidium, belandden we weer in de Panos daar.
Een voorbeeld van puur toeval waarna we achteraf plots zeiden ‘hey ma wow, dit is een maf déjà-vu?’ Wie had gedacht dat een Panos zo symbolisch kon zijn? Want ja hoor, ik kijk er enorm naar uit om tijdens de doopweek van komend academiejaar (al zal hij dooploos wezen) onze friendaversary te gaan vieren met een broodje van de Panos van het tankstation op de Groenenborgerlaan.
Op een topjaar samen in het Bestuur en nog vele jaren als vriendinnen. Ik kijk ernaar uit Bambertje!!!
Xoxo

Dixit
Jana Weyns
Vice-Praeses Comité 2020-2021