Feest

Nele Sluyts

  • 2022-2023: Demetris Por
  • 2023-2024: Feest

Ik wil jullie graag voorstellen aan Nele. Ze is sociaal en ook super enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik het genoegen heb gehad om haar beter te leren kennen. (Het is eigenlijk wel toeval dat we elkaar pas in Wilrijk zijn tegengekomen omdat ze de medestudent is die waarschijnlijk het dichtst in mijn buurt woont.) We werden beiden schacht bij Demetris en zijn zo samen begonnen aan een onvergetelijk avontuur. Een cantus of TD met Nele erbij is er eentje met extra sfeer!

Ook op sportief vlak is ze een van de sterkhouders van onze vereniging. Maakt niet uit welke sport het was, op een Interfac was Nele altijd in haar nopjes. Haar inzet heeft dan ook voor een groot stuk bijgedragen aan de prestaties van onze vereniging tijdens het afgelopen jaar. Als je nog op zoek bent naar een uitdaging, daag haar dan uit voor een potje voetbal, de kans is klein dat je wint .

Naast een geweldige atlete is ze ook nog eens de perfecte persoon om een babbeltje mee te doen dus als je haar ziet: niet twijfelen! Nele is zo’n persoon die altijd wel een lach op je gezicht kan toveren en je moed kan inspreken als het even wat minder gaat. Ik kijk alvast uit naar alle dingen die we nog samen gaan beleven in het komende jaar!

Dixit,
Arne Van Moere
Mentor 2023-2024